28 de gener del 2008

COMENCEM...

Doncs bé fa temps que diversos companys m'encoratjaven perquè fes el pas i passés a formar part de la blogosfera catalana.
Així doncs un cop decidit començo aquest bloc amb la intenció d'escriure tots els pensaments, idees i opinions que passegen pel meu cap donant voltes sense gaire sentit. Tota opinió mereix ser discutida, defensada o criticada perquè d'aquesta manera en podrem treure la part bona i la dolenta.
Els dogmes sense consistència o els que no es qüestionen amb el temps són condemnats al fracàs i a l'oblit. A tots ens correspon treballar per fer que les idees evolucionin, i amb tota la modèstia del món, intentarem aportar el nostre petit granet de sorra.

Bé avui començo un viatge, una experiència, en que espero que m'acompanyeu criticant i comentant conjuntament idees, pensaments, suggeriments i l'actualitat del país. Benvinguts!

5 comentaris:

Albrock ha dit...

awwww quina gràcia. El Pedro ja té blog! I m'encanta que'l blog sigui comunista (Pedro:sóc "d'esquerres"). Ara bé, no facis com altres blogs que només parlen de parides locals i política catalana, i entre dins temes socials més generals i internacionals... if you catch my drift.

Anònim ha dit...

Moltes felicitats pel nou bloc.
Per començar amb una mica de polèmica hi ha una cosa que no entenc. Que vol dir " sóc català ja que he nascut a Catalunya"? No es pot ser català sense ser natal de Catalunya? I no és pot ser o sentir-se francès, per exemple, hi haver nascut a Catalunya?

Lídia Pelejà ha dit...

Pere!!!
:D

Quina bona notícia! Amb un bloc tu!! :D
En fi, el que em faltava per veure...hehehe
Ara fora conyes: enhorabona per fer-lo. Com més veus siguem millor... Per cert, amb això de "CATALÀ, d'ESQUERRES, REPUBLICÀ, NACIONALISTA i INDEPENDENTISTA" a qui votes?? XD

Una abraçada!

Anònim ha dit...

Hola Pere !!

Felicitats pel nou blog que has obert. Estaré encantat d'anar consultant un blog més juntament amb el de la Lídia i en Guillem.
Si tots fossin tan apassionats de la política com tu, el nacionalisme català d'esquerres i el partit ERC anirien molt millor.
Però ara és el moment d'anar publicant totes aquelles mini-conferències que prediques per la uni.

Sort nanu!!

Pere Sàbat ha dit...

Bé, gràcies a tots per comentar el primer post del bloc.

Àlex, evidenment que parlarè de temes globals i internacionals, amb el 2008 que ens espera....
Guillem, sí tens raó aquesta definició no és encertada i properament la canviaré, gràcies per l'observació.
Lídia, jeje home crec que és bastant clar, no?
Andreu, merci per comentar i no et preucupis que de discussions en seguirem tenin!

Gràcies a tots!