16 de març del 2008

Personatge de la setmana: J.L.Rodríguez Zapatero


El personatge de la setmana no pot ser cap altre que José Luis Rodriguez Zapatero, altrament conegut per la "marassa" de la Catalunya optimista, com a "el José".

Zapatero va guanyar diumenge passat les eleccions a Corts espanyoles esdevenint el primer cap de govern espanyol que no guanya per les següents eleccions amb majoria absoluta des d’Adolfo Suarez.
Tot i aquest fet ZPopins s’enfronta en una legislatura on la recessió econòmica farà acte de presència i on el debat territorial continuarà present. El terrorisme tampoc no deixarà de ser part de l’agenda política com tampoc les relacions internacionals.
Zapatero ha arribat de nou a La Moncloa gràcies al suport massiu dels catalans i catalanes que han picat amb la por per la tornada dels "gores" del PP. Ho hauria de tenir present. Ara ja no pot enganyar ningú amb preteses "españas plurales", ha demostrat que "de españa sólo hay una". Quedem entesos.

Zapatero en els pròxims quatre anys haurà de convèncer, no en té prou en no fer-ho malament, ara haurà d’agradar. Però clar, tenin un electorat tant, tant crític com el seu, que fins i tot votarien a Caterina Mieres i a sobre els semblaria una bona Presidenta del "Gobierno de España" , no es pot demanar gaire.