16 de juny del 2008

Personatge de la setmana: Xavier Vendrell


Xavier Vendrell no continuarà a l’executiva Nacional d’esquerra Republicana de Catalunya, perquè així ho va decidir la militància.

Aquest fet em va produir diverses sensacions alhora. Per una banda es va fer caure una persona que públicament no té gaire bona imatge i més aviat resta que no pas suma. Per altre també és remarcable que es va fer caure la persona que controla l’aparell, un aparell que ha estat una peça clau en la campanya de les eleccions internes.

Per altra banda, cal agrair tota la feina que ha fet Vendrell durant aquests 12 anys sobretot en estructuració i musculació del partit. Concretament, i més personal, no puc fer més que agrair a Xavier Vendrell tota l’ajuda que va donar a la Secció Local de Vilafranca durant tots aquests anys, sobretot desprès de què es renovés de dalt a baix el partit a Vilafranca.

Sempre tindré gravat al cap aquell dia de tardor en què s’iniciava la campanya de les catalanes del 2006 i l’executiva de Vilafranca dimitia en bloc. Al cap de pocs dies Vendrell va venir a la vila per adjurar-nos a penjar pancartes.
Vendrell s’estima el partit i li ha donat tot el que pot, i estic segur que des d’on pugui ho continuarà fent.

Ara només li puc dir que gràcies per tot i que fins aviat!

2 comentaris:

Toni Jover ha dit...

aquest home no el podrien enviar a Madrid enlloc d'en Ridao? com a mínim incomodaria a tots els espantaocells del Congreso...

Anònim ha dit...

La calçotada el va enterrar políticament parlant.
Les veus crítiques sempre s'han intentat amagar des de ERC en el segon tripartit.
El tàndem Puicercós - Ridao i la continuació al tripartit no farà més que ensorrar Esquerra Republicana.