3 de febrer de 2012

L'Amic de "Dignidad y Justicia"Defensar qui defensa la pau mai, mai pot ser titllat d’antidemocràtic. Defensar qui defensa el silenci de les armes mai, mai pot ser titllat de menysprear a les víctimes. Defensar qui defensa el diàleg mai, mai pot ser titllat de sectari. Defensar l’alliberament de qui defensa aquests valors mai, mai pot ser titllat d’enaltiment del terrorisme.


Arnaldo Otegi està empresonat des de fa 28 mesos a una presó espanyola pel ‘delicte’ d’organitzar un partit que volia rebutjar la violència etarra. Gran delicte si senyor. Posar a la garjola aquells qui poden desencallar un conflicte és d’allò més intel·ligent. Sobretot pels que no volen que es resolgui el conflicte.


Aquesta setmana davant la presó de Lorgoño que és on Espanya té tancat Arnaldo Otegi tot de personalitats van fer un acte de suport al seu alliberament. Entre els participants hi havia el diputat d’ERC-Rcat Joan Tardà. La presència de Tardà en aquest acte no ha passat desapercebuda. L’associació “Dignidad y Justicia” l’ha denunciat per enaltiment del terrorisme per haver estat a l’acte i dir “amic” a Otegi, un fet que consideren menysprea a les víctimes. Curiós nom el d’aquesta associació, però ja que hi estan posats, si volen els hi dono un nom que si que podran denunciar per aquest delicte, Jesús Maria Posada, president del Congrés, per l’homenatge que vol fer a Manuel Fraga. Justícia? Dignitat? Va home va!

Article publicat al 3 de Vuit (3-2-2012)