25 d’abril de 2009

1a Diada Vegueria Penedès. Jo hi seré, i tu?


Les JERC Alt Penedès donem suport a la 1a Diada-Festival de la Vegueria Penedès: Cultura i Vi!, convocada per l'entitat Penedès + Cultura, pel dissabte 25 d'abril a Vilafranca del Penedès per reivindicar una vegada més la vegueria que ens correspon al nostre territori. Les activitats que es duran a terme són:

- Un tast de vins d'arreu del Penedès a un preu popular: tindrà lloc a partir de les 19:00 i durant tota la tarda a la Plaça Jaume I, davant de Santa Maria.

- Una exhibició de quatre colles bastoneres de les quatre comarques del Penedès: començarà a la plaça de la vila a les 19:30 i acabarà a la plaça Jaume I.

- Un concert popular amb diversos grups de la nostra vegueria al Parc de Sant Julià a partir de les 00:00! (Hot Steppers; Nando Passa’m el Mando; Beat Club; Carpa Juanita)

L'objectiu d'aquest esdeveniment és recollir fonts per poder donar els beneficis de l'acte a la plataforma Per una Vegueria Pròpia per tal que aquesta pugui desenvolupar la seva activitat en pro de la nostra vegueria Penedès.

La Vegueria és cosa de tots. Nosaltres hi serem.

Cap comentari: