9 de novembre del 2008

Personatge de la setmana: Barack Obama


Aquesta és la setmana que més fàcil és la tria sobre el personatge que d’una manera o altra ha destacat durant els últims set dies.
Només pels cops que s’ha pronunciat el seu nom, per totes les portades que ha ocupat, per totes les hores de televisió en què ha sortit, el personatge d’aquesta setmana no té discussió possible: Barack Obama.

D’Obama se’n ha dit molt, qui més qui menys ha parlat sobre Obama i sobre la seva trajectòria, fill de pare kenià i mare de Kansas, ha viscut a Indonèsia, a Hawaii, va estudiar a Harvard, va treballar a Chicago, senador de l’estat d’Il·linois, senador federal, candidat a les primàries, a la presidència i ara finalment, President. Una brillant i fulgurant trajectòria, un camí que segur que no ha estat fàcil, però que a base de compromís i voluntat ha aconseguit acomplir.

Ara només li falta acabar de posar el colofó a aquest somni col·lectiu, un acabament que passa per fer-ho bé.


3 comentaris:

Albrock ha dit...

Bueno ara que ja li has donat l'honor de ser personatge de la setmana, avera si pares de parlar emocionadament del plom aquest.

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Pere Sàbat ha dit...

Àlex,

Gràcies per considerar que sortir a "el personatge de la setmana" és un honor.

Sobre Obama m'imposaré un descans, ara bé, seguiré parlant d'Obama i de la seva acció a la Casa Blanca, ja que almenys per tot el que s'està produint i per el que estan dient els nous col.laboradors d'Obama, la cosa pinta bé.

PD: Dedueixo, segons el que dius, el teu vot a l'enquesta.