26 de novembre del 2008

La Casa Gran de la Demagògia


N’hi ha que no n’aprenen. Desprès del Confidencial.Cat, CiUnión ahir va presentar un nou vídeo crític amb l’acció de govern que practica el Govern d’Entesa.

Es evident de què tot és criticable, només faltaria, ara bé si es critica que es faci sense demagògia barata. El vídeo de CiUnión és ple de demagògia i la veritat, si aquest és el tarannà de la "Casa Gran" anem llestos.
No deuen recordar els cervells grisos de CiUnión, ai no que diuen que Catalunya no és grisa deixem-ho amb cervells doncs, de les conseqüències que el famós Confidencial va tenir? Quedar-se a l’oposició.

La veritat és que CiUnión demostra que els humans som els únics animals que topem en la mateixa pedra. Aquest vídeo és totalment prescindible, perquè no aporta res. Aquest és el canvi que promulga la Casa Gran? Aquesta és la il·lusió que vol donar Mas? Aquest és el missatge i la manera de fer de la Casa Gran? La demagògia?

Acusen al President Montilla de falta de sentit de país, molt bé, però ells quin tipus de sentit de país demostren fent servir els arguments demagògics de la caverna mediàtica nacionalcatòlica en contra de la segona autoritat del país? Aquest és el patriotisme de la Casa Gran?

Si aquest és el canvi que proposa Mas i CiUnión, anem arreglats. Bastir una casa, no importa la mida, amb els fonaments plens de demagògia no crec que sigui la millor manera de començar a construir res.

5 comentaris:

Andrew ha dit...

No en teniu suficient amb el mal intervencionisme del govern i amb totes les destroces que heu provocat amb el tripartit a Catalunya que a sobre heu de dictar la forma en la qual ha d'actuar l'oposició?
La demagògia barata és creure's amb el poder de la veritat que fins i tot heu de jutjar com i de quina manera es fa oposició.

Realment, n'heu après bastant dels socialistes, de l'estràtegia ZP i de l'ambient PRISA.
Això sí, esperem que pel bé del país, Mas no sigui un acomplexat i un titella en mans dels socialistes com Mariano Rajoy.
Però, començo a tenir els meus dubtes...

Pere Sàbat ha dit...

Andreu,

Jo simplement dic que posats a criticar, que es faci bé. Sense demagògia barata i fent la pinça als espanyols.

Si Mas vol jugar al joc "lerroux comeback" doncs que hi jugui ell sol. La demagògia tota per a ell, cap problema. El problema és que el "projecte de canvi" no serà tal amb aquestes tècniques.

I sobre els aprenetatges del PSOE, mira no comencem a parlar, perquè en demagògia ells són els millors. Per tant l'aprenent, més aviat és el Mas.

Albrock ha dit...

Home per demagog el teu post, Pedro.
Tot i que estic d'acord que aquestes consignes populistes fan pena, però creu-t'ho o no la majoria de votants necessiten de tonteries per mobilitzar-se. Els votants informats no arriben al 20% de la població, i amb ells sols CiU no pot guanyar, per tant ha d'apel·lar a aquest altre tipus de votant, generalment del PSc o d'ERc. Si aquests vídeos és la manera de fer-ho, no ho sé; però el ConfidencailCAT no era tant terrible com es va voler pintar des dels mitjans de comunicació que controleu (o aquells que van amb qui estigui al Govern).

Anònim ha dit...

val. si el vídeo és demagogic digues en què? Digues quina és la mentida.

Pere: el Tripartit és un gran error i l'oposició l'ha de criticar.

Pere Sàbat ha dit...

Àlex,

El video, per mi es desafortunat. Coincideixo amb tu que CiU necessita + electorat per poder guanyar, ara bé, no crec que així el pugui guanyar.

Guillem,

No pretenc defensar el govern d'entesa a capa i espasa, i coincideixo amb tu que ha estat un error per la manera que es va plantejar. I també cioncideixo amb tu que l'oposició l'ha de criticar, però no crec que sigui aquesta la manera.