18 d’octubre del 2008

Compromís


Avui hi ha assemblea local d’Esquerra a Vilafranca on s’elegirà la nova executiva que portarà la direcció del partit a la capital del Penedès.

Després de totes les turbulències que en el passat van assolar al partit independentista, ara és l’hora de tirar endavant tots units pel partit i per Vilafranca.

Durant els dos últims anys s’ha fet una gran feina, millorable, però una gran feina. S’ha posat el partit en marxa, s’ha reestablert la manera de fer d’Esquerra, es va salvar una situació que ens portava a l’extra parlamentarisme i s’està fent una gran tasca a l’ajuntament. Com he dit tot és millorable, però les feines s’han de tenir en compte en els contextos, i el context dels dos últims anys no ha estat el més procliu ni més favorable per Esquerra.

Però ara el vent torna a bufar a favor, ara és l’hora d’arremangar-nos, ara és l’hora de treballar fort per fer arribar el canvi que Vilafranca necessita, ara és l’hora de fer vila, i fer vila significa que Esquerra ha de ser forta.

És per això que formo part de la candidatura que encapçala l’Albert Zafra, que ha demostrat que és la persona indicada per ser el President d’Esquerra a Vilafranca. A la candidatura també hi ha gent compromesa amb els ideals del progrés, de l’ètica i de la independència com són, entre altres, en Manel Torrent, el Ramon Agulló, la Sara Jansà o el Manel Corbella. Amb tots ells i amb el nostre regidor, Pep Quelart, Esquerra està preparada.

Aquesta és la candidatura del compromís, del compromís amb el país, amb Vilafranca i amb la seva gent.

2 comentaris:

Andrew ha dit...

Victòria o derrota?

Pere Sàbat ha dit...

Amb Esquerra, Vilafranca hi guanya.
Avui ha guanyat Vilafranca.