20 de desembre del 2008

"No nos falles"


Avui per obligacions volgudes, he estat mirant tot d’spots electorals d’antigues campanyes per veure’n el format, el missatge i com es transmet aquest, la música… en fi, tot d’aspecte a tenir en compte a l’hora de pensar un spot electoral.

La sorpresa ha estat quan m’he topat amb el vídeo que reprodueixo, avanço que tota aquella persona que sigui sensible, que aquest spot pot ferir sensibilitats, ja que és d’una duresa extrema.
"No , no cambies" i "no nos falles" són dues frases que es repeteixen sovint en aquest spot, unes paraules que qualsevol ciutadà mínimament responsable i intel·ligent sabrà considerar.

El vídeo és claríssim que està fet i pensat des d’una òptica espanyola, ja que si estès encarat cap a Catalunya seria talment com una bufetada en tota regla.
No comentaré el vídeo perquè no pretenc escriure el Quixot sobre com i en què ha fallat el "prota" del vídeo, ja que en la setmana en què ens trobem i tal i com ha anat, i va, la negociació del finançament, ja queda prou palés el "no nos falles".

Desprès de veure aquest vídeo que tothom pensi i tregui les seves pròpies conclusions.

I sobretot això, "no nos falles", eh Montilla.

4 comentaris:

Albrock ha dit...

Home, tot el que diu l'anunci és veritat. Totes aquestes mesures comunistes sí que les ha dut a terme. De fet, des d'una òptica esquerranosa, això ha estat un bon govern. Per això encara és més trist tot plegat.

Andrew ha dit...

"José Luis, però estimem més Catalunya"
Esperemos que Montilla que no nos falle...

Andrew ha dit...

I mentrestant els d'ERC observant els toros des de la barrera a Barcelona.
Com se'n riuen de vosaltres els de PSC, esteu donant una imatge davant la ciutadania de sucursal i ells de salvadors de la pàtria...

Pere Sàbat ha dit...

Àlex,

Sí és evident que el que diu el video és veritat, però per això escrivia que aquest spot està fet en visió espanyola, jaque si s'adapta a la realitat catalana es converteix en una broma de mal gust.

Andreu,

A Barcelona es va optar per no repetri un govern caduc i sense idees, ara bé, si s'accepten el 87% de les esmenes als Pressupostos seria contradictori no votar-los. La prioritat d'ERC és Barcelona i la seva gent i no calculs electorals derivats d'enquestes.

En quan al primer, doncs, si esperem... perquè si no és així hi hauran focs artificials.