14 de desembre del 2008

Personatge de la setmana: Màgia Mecànica


El personatge d’aquesta setmana no és individual, sinó col·lectiu.

El personatge d’aquesta setmana, i a més raó des d’ahir, és tot l’equip del Barça, un equip que en sis mesos ha passat de ser un equip de geriàtric a ser una autèntica màquina de fer futbol i efectivitat.

Ahir va ser el clàssic, un clàssic que havia de ser un passeig militar i que per poc no acaba com Waterloo, sort que els generals Eto’o i Messi van deixar les coses clares i van assegurar que els 3 punts es quedessin a Catalunya amb dos gols de bandera que van perforar la portaria de Casillas.
El Barça avança amb pas ferm, avança cap a l’èxit però aquest serà un èxit col·lectiu, un èxit en què tots hauran posat la seva mà per poder portar-lo a terme.

El Barça actual és l’equip 10, és un equip compromès, és un equip treballador, que s’esforça, que lluita. El Barça és un equip total, un equip que defensa i ataca, i que a més, ho fa bé.
El Barça és Messi, però també Eto’o, Touré, Puyol i Valdès. El Barça és Xavi, Alves, Henry i Bojan, el Barça és un equip.
El Barça és màgia, però no una màgia típica, aquella que es fruit de trucs visuals, no, la màgia del Barça és la màgia programada, la màgia del Barça és la màgia mecànica una màgia perfectament calculada i planificada, una màgia que ens permet veure un dels millors espectacles que avui es poden veure.

El Barça és actualment l’element que ens fa engrescar en aquests moments de depressió col·lectiva, el Barça és, com deia el Llach, l’aspirina necessària que el país necessita.

El Barça ahir va guanyar el clàssic, el Barça ahir va derrotar al Madrid, el Barça ahir va ser tots nosaltres.

Ahir tots vam ser Barça!