3 de desembre del 2008

Nous Vents?


Aquest bloc normalment parla de política, però política d’àmbit nacional o internacional però pocs cops sobre política local, sobre política de Vilafranca.
Avui però ho faré.

Ho faré perquè sembla que s’inicia una nova etapa, una etapa que potser que no acabi anant tal i com es voldria, pot ser que acabi en no res o pot ser que tot sigui fum per part d’alguns. Però potser no. Potser això que tot just ara es comença acaba amb un canvi. Un canvi que ja toca.

Com que segurament si comencés a escriure aniria cap a uns camins que millor deixar per un altre dia, publico el Comunicat que Esquerra ha fet públic sobre la situació política a Vilafranca.

"El passat mes de maig Esquerra Republicana de Catalunya va fer públic als mitjans de comunicació l’escrit "Vilafranca necessita un canvi de rumb" on s’exposava la visió d’Esquerra envers la situació política local. Esquerra en aquell escrit deixava clara la seva postura que es basava en què per Vilafranca era, i és, necessari un govern amb noves idees, alhora que considerava urgent una reacció davant la falta d’iniciativa política del govern socialista. En aquest escrit s’emplaçava a les diferents forces polítiques a trobar una solució a l’atzucac vilafranquí.

Davant de la situació actual, l’assemblea d’Esquerra de Vilafranca va encarregar a l’executiva local que nomenés a uns representants per tal de què se sumessin a les converses ja iniciades per CiU i la CUP, que ja han fet públiques les seves propostes per millorar Vilafranca, de cara buscar un canvi de rumb en la política municipal.Esquerra afirma que els seus representants actuaran en pro de fer propostes constructives en tots els debats que es puguin produir i que es fonamentaran en les iniciatives del programa electoral del 2007 ja que és per aquesta raó que els ciutadans de Vilafranca ens van votar i fer confiança. El programa electoral d’Esquerra és públic i es pot consultar al web d’Esquerra:
www.esquerra.cat/vilafrancapenedes."