27 de maig del 2008

Casa meva, Casa vostre: www.casesdalgu.wordpress.com

Avui, i sense que serveixi de precedent, faré una mica d’autobombo.

En l’assignatura de Tècniques d’Investigació al final de trimestre s’ha d’entregar un treball relacionat amb la immigració, seguint unes pautes i uns mètodes concrets.

Aquest cop, he tingut la sort de formar part d’un grup, amb l’Àlex Bastardas, l’Eloi Poch, el Jordi Bolado i el Guillem Carol, on la creativitat està al poder. La creativitat entesa com l’art de trobar els mecanismes necessaris per poder treure or d’on només hi ha fum.

Avui la Mònica Terribas feia un brillant article dins la sèrie "Cap on va Catalunya" del diari AVUI. La Directora feia un elogi a la creativitat, concretament a la tensió creativa. Segurament és això el que ens ha passat a nosaltres, buscant formes per fer el treball més menjable, vam trobar la idea. Una idea que, amb tots els respectes, crec que encara no s’ha aplicat. Fer un bloc del projecte d’investigació.

Aquest fet segurament només podria passar tenint dins el grup un dels blocaires de referència del país, el Guillem Carol.

Entre tots els membres del grup anirem farcint de vídeos i d’informació aquest bloc, dotant-lo dels elements necessaris per intentar fer un treball correcte.

Si teniu temps sobrant, podeu donar-hi un tomb.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

sooooooooouuuu uns putos frikyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyysssssssssssssssssssssss!!!!!!!!!



XDXDXDXD

Anònim ha dit...

Pele: som els millors! hehehehehehe

Anònim ha dit...

jajajajajajajajaja
vaya tela !!

Albrock ha dit...

Si no ens posa un 10...

Anònim ha dit...

Molt interessant el bloc.