31 de juliol del 2008

Que passi el primer


Titular de La Vanguardia d’ahir: "La Junta tomará medidas contra un edil de ICV de Torredembarra por "mofarse" de Extremadura".

La Junta d’Extremadura vol que els serveis jurídics d’aquesta regió espanyola detecti si hi ha hagut algun tipus de delicte en el post d’un regidor de Torredembarra per publicar un fotomontaje en què apareixien uns nens seminus i tot bruts, en el que era una presumpta campanya internacional d’apadrinament dels pobres nens d’Extremadura, i volen iniciar els tràmits legals per processar el regidor adduint que aquest s’ha mofat del poble extremeny.

Senyors meus, això s’anomena tenir molta, molta barra, més ben dit, d’això se’n diu tenir molta ibarra.

No és veritat que Extremadura ha pogut viure els últims 30 anys gràcies als diners que Espanya roba cada mes als catalans? No es veritat que Extremadura ha pogut transformar-se i tenir uns serveis de primera gràcies als diners que Espanya roba cada mes als catalans? No es veritat que Extremadura té una de les millors ratios d’ordinadors per nen gràcies als diners que Espanya roba cada mes als catalans? No es veritat que Extremadura gaudeix de 0 Peatges en la seva regió? …..
Doncs bé, a Catalunya s’ha iniciat una campanya a favor de l’apadrinament dels pobres nens portàtils d’Extremadura perquè puguin xuclar una mica més la sang als ciutadans que resideixen al que ells anomenen "región catalana".

El divertiment no acaba aquí, ja que la raó que dóna la Junta per "tomar medidas" contra el regidor és perquè s’ha mofat del poble extremeny. Pobres. Això de què t’ho paguin tot es veu que fa perdre el sentit de l’humor.
Els catalans si haguéssim de "tomar medidas" contra tothom que es mofa de Catalunya i la seva gent col·lapsaríem tots els serveis jurídics que hi ha buscant delictes per sota les pedres.

Ara bé si la Junta començar la caça de bruixes, podem començar:

"Que se metan los cuartos dónde les quepan" (J.C. Rdgz. Ibarra, ex President de Extremadura)

"La publicación de las balanzas va contra la Constitución" (G. Fernández Vara, President de Extremadura)

"Nos veremos las caras con Catalunya si tocan nuestros intereses en la financiación" (G. Fernández Vara, President de Extremadura)

"El Estatuto catalán no puede quebrar la igualdad de derechos en España" (G. Fernández Vara, President de Extremadura)

"España no puede ser el resultado de lo que quede de los estatutos de autonomía" (J.C. Rdgz. Ibarra, ex President de Extremadura)

"La ambición nacionalista no tiene límites, porque el día que se terminen se acabará el nacionalismo. Si esperamos que se cansen algún día de pedir, vamos listos" (J.C. Rdgz. Ibarra, ex President de Extremadura)

"No hay más nación que España y antes de la Constitución no hay nada. La Constitución no es un pacto entre naciones, sino que, como consecuencia de la Constitución, surgen unos territorios" (J.C. Rdgz. Ibarra, ex President de Extremadura)

Aquestes són algunes de les perles dels Presidents que ha tingut Extremadura, totes molt respectuoses amb Catalunya com a nació i amb els seus ciutadans com a poble.

Què, comencem a processar?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

On hi és la diferència entre els senyors Ibarra i ZP? En les formes?

Toni Jover ha dit...

Potser podríem suggerir, com fan els espanyols amb el País Valencià, de renombrar la comunitat extremenya. Una cosa com ara com a "Caradura", enlloc d'"Extremadura", tot i q se m'acudeixen altres rimes assonants més dures...

Pere Sàbat ha dit...

Andreu,

Home la diferència entre Ibarra i ZP, a més de les formes, és que de l'Ibarra saps què pensa, en canvi de ZP no.

Toni,

Bona idea, ara bé, si s'han posat d'aquesta manera per un simple fotomuntatge, si els comencem a dir el que són (caradura) són capaços d'enviar-nos els tancs.
Per cert, a mi s'am acut un nou nom: excrementdura

Toni Jover ha dit...

no està malament ;-)
Es flipant com està llepant aquest pobre regidor i que ppc escàndol es muntava quan desbarraba el senyor Ibarra!! La memòria "històrica" d'alguns és ben curta...