10 de febrer del 2009

Espanya i Democràcia. La Gran Dicotomia


Fa uns dies es va saber que el Tribual Suprem espanyol il.legalitzava les candidatures de Askatasuna i de Democràcia tres milions (D3M) per la seva suposada relació amb ETA.

La conseqüència d’aquest acte perpetrat per la judicatura espanyola porta a posar en dubte que les eleccions del pròxim 1 de març sigui democràtiques, ja que la “justícia” espanyola impedeix que més de 150.00 persones puguin expressar-se i exercir el dret de vot.


Espanya mostra una vegada més que només és possible compartir l’estat i viure en pau i en democràcia quan es pensa i s’actua de la manera que els nacionalistes espanyols volen, ja que si algú se surt dels límits marcats, és fulminat. Al 1936 afusellaven, ara només il.legalitzen.


Avui és la llei de partits, demà poden ser les bales. L’espiral de repressió de l’estat espanyol no s’aturarà, i la “victòria” constitucional que han obtingut gràcies al poder politico-judicial els farà encara més “gallitos”.

Espanya tapa les veus que no vol sentir, Espanya impedeix unes eleccions lliures i democràtiques a Esukadi. Espanya cada cop avança més cap a un escenari d’autoritarisme nacional basat en la relíquia de la Constitució com a bandera.

Novament es comprova que Espanya i democràcia són una gran dicotomia i una gran mentida.