6 d’agost del 2008

Delícies estiuenques


Una pizza, una amanida amb molta fruita, un vinet, gelat abundant, una taula, un terrat, les estrelles i bona companyia. Aquest és el còctel perfecte per sufocar les caloroses nits d’estiu, un sopar estiuenc, un sopar a la fresca.

L’estiu ofereix moltes oportunitats per poder compartir taula i estrelles amb la gent que més t’estimes. Amb ells pots compartir hores i hores de converses, moltes d’elles intranscendents, però que col·laboren a crear aquest clima tant especial que es crea a l’estiu. Un clima de calidesa, un clima de "be happy", un clima que convida a fer passar el temps. Fer passar el temps perquè la màxima preocupació és si es podrà repetir de pizza o no, o quina pel.lícula veurem després.

Enmig de les hores de conversa hi apareixeran temes completament contraposats, des de l’últim "cotilleo" passant pel programa que vam veure ahir a la tele tot sopant o la sempre present nostàlgia de temps ja passats. Tothom hi aporta els seu grantet de sorra, entre tots es fa possible que aquestes hores siguin unes hores com si l’esdevenir del món s’hagués aturat, com si el món no rodés més. Aquestes hores són nostres, nostres i prou.

Personalment, aquests sopars m’encanten, ja sigui en un pati, en un bar, en un restaurant, a la platja… és igual. Compartir plats i coberts amb la gent que t’importa és sens dubte un privilegi que convindria no oblidar.

Mentre les boques van engolint menjar i brodant paraules, la música rega tot aquest assortit de pensaments i gent, un assortit que ha aconseguit sufocar una de les nits més caloroses de l’any.