25 de febrer del 2009

Moreso, en blanc



Per la repressió, per la manca de diàleg, per un procés d'implantació unidireccional del pla Bolonya, per la prepotència, per la disminució de la praticipació estudiantil, per les mentides, per l'espanyolització del model d'universitat...

Per moltes raons, els estudiants votem en blanc.

3 comentaris:

Toni Jover ha dit...

els rectors de Madrit també ho demanen?? vol dir això que per superar les barreres lingüístiques me n'hi podré anar i rebre classes en català?!?
fills de puta hipòcrites...

Andrew ha dit...

Doncs, si arribo a veure amb més detall el teu post segurament m'abstinc d'anar a votar.
Sempre amb la mateixa cançoneta de Madrid i l'opressió del català...
Obre els ulls i treballem junts pel país sent més pragmàtics !!

Pere Sàbat ha dit...

Toni,

Si, tal i com va anunciar el director de l'institut Ramon Llull, arrel de la "gran" quantitat d'universitat espanyoles on es pot estudiar català, a partir d'ara les universitat de fora dels Països Catalans passaran a ser considerades com a estrangeres.

Andreu,

Ni cançoneta i res. Aquí no he dit RES de Madrid, sinó que he parlat d'un perill més gran. La imbecil.litat i l'acomplexament, dues facultats que el senyor candidat exerceix amb escreix.

I els ulls els tenim oberts des de fa molt de temps. La diferència és que mentre uns perden el temps intentant fer a entendre als espanyols que no som uns monstres, perquè així ens vulguin i fent pedagogia; altres fem el que bonament podem per trobar-nos amb els espanyols en un Consell de Ministres de la UE de igual a igual i d'aqquesta manera pensar en el futur.
Més pragmatisme que aquest, difícil de trobar.