25 de juny del 2008

Fem sentir la nostra veu


La societat catalana ja en té prou, ja no aguanta més, i quan això passa la societat es mou. Davant de les agressions i dels incompliments per part d'Espanya cap a Catalunya i cap al futur dels catalans i catalanes, només podem fer una cosa: Alçar la veu.

Per poder alçar la veu, però, calen plataformes on poder-ho fer. Avui té lloc al Teatre Nacional un acte d'unió ciutadana en defensa de la sobirania del poble català i en contra de l'intervencionisme del Tribunal Constitucional espanyol.

Un altre acte essencial per la defensa de la sobirania nacional, serà l'Acampada Jove que és l'altaveu més potent que té el jovent demòcrata i independentista per fer sentir la seva veu.







L'Acampada Jove és el lloc de trobada de milers de joves desacomplexats que volen viure la independència i que no volen esperar, l'Acampada Jove significa llibertat i esperança, esperança per viure un futur millor, un futur per viure la independència.

Avui al Teatre Nacional, i al Juliol a l'Acampada Jove, fem sentir la nostra veu alta i clara, com un sol home: El que el poble de Catalunya aprova, ningú té dret a retallar-ho!