4 de novembre del 2008

Three Words, No More: Yes We Can!


Avui és el final d'una cursa espectacular, avui és el principi de la fi del magnatisme que Obama ha contegiat a mig món, Obama apunta alt, però aquestes espectatives les haurà de dur a terme ja que sinó haurà passat de ser la gran esperança a la gran decepció.

Companys de pupitres universitaris es pregunten què carai veig en Obama. En Obama hi veig el millor candidat que he vist en la meva, curta, vida. I és això el que m'ha agradat, captivat.

Obama podrà ser un bon President, o no, això ho haurem de veure, en cas que guanyi, durant els pròxims quatre anys, de moment però podem continuar gaudint i vibrant amb aquest senador d'Illinois que ens ha emociont amb els seus brillant discursos, i que ens ha deixat embadalists amb la seva campanya.

Obama s'ha servit de valors universals com són "el canvi" i "l'esperança", dos valors que qualsevol compraria, Obama però, a més, els ha sabut transmetre, i això no te preu.

Avui s'arriba al final, avui és l'hora de la veritat, és l'hora de saber si l'esperança del canvi ha calat, avui desprès de dos anys arribem al final d'una etapa, un final que serà l'inici d'una de nova etapa en què haurem de veure com evolucionen els Estats Units, i sobretot en si l'esperança d'un futur millor es concreta sota la Presidència del primer negre President dels EUA, Barack Obama.


3 comentaris:

Albrock ha dit...

Hahaha en certa manera tu no'ts tant diferent dels pagesos curtets que la Palin arrossega; tots dos us deixeu emportar per emocions superficials. Perquè clar, segons el que has dit, si Obama fos el candidat republicà i McCain el demòcrata, encara donaries suport a Obama??

I, Pedro, mira't el blog d'una vegada.

Andrew ha dit...

Grande Alex !!

Tot val contra la dreta, "folla't a la dreta" que dirien els seus amics socis d'ICV.

Pere Sàbat ha dit...

Àlex,

A veure àlex, portes a l'extrem el que dic. Simplement dic que el gran valor de l'Obama és que ha sabut ser un candidat espectacular i punt. I ressalto que l'Obama ha sabut ser un gran candidat, però no té perquè ser un gran President, i poso de manifest que si he donat suport a Obama en comptes de McCain és, no tant pel discurs ideològic d'Obama (de centre-dreta), sinó per tot el que ha representat.

Si Obama hagués estat republicà, evidenment aniria amb els demòcrates.

Andreu,

Crec que no aneu molt coordinats.