15 de maig del 2009

Espanya = Prohibició


Realment això d’Espanya no deixa de ser una broma. Una broma macabra. La majoria dels partits d’àmbit estatal no es cansen de dir que la democràcia és un bé que no es pot deixar de banda i fins i tot a Euskal Herria n’han fet element fonamental per explicar la unió entre el PSOE el PP i la UPN. Garantir la democràcia i la llibertat. I amén. El problema és que només l’apliquen quan els és favorable.

Aquesta setmana, només set dies, Espanya ha demostrat de manera fefaent amb dos fets on comença i a on acaba la seva democràcia i la seva llibertat. La llibertat i la democràcia a Espanya comencen i acaben quan xoquen amb la idea uniformadora de "la grande y libre" i amb els seus interessos.
Dimecres va ser l’absurda censura i posterior manipulació de la xiulada majúscula a l’himne feixista espanyol, i ahir es va confirmar que el Ministerio fiscal vol prohibir la llista de Iniciativa Internacionalista-Solidaritat entre els Pobles, per una possible relació amb l’esquerra abertzale. La veritat, patètic.

Espanya avança cada vegada més cap a una versió de la democràcia tot curiosa. A Espanya es pot presentar un partit clarament feixista, racista, antisemita, anticatalà etc. i no passa absolutament res, per més que diversos energúmens que hi militen hagin estat detinguts per diversos delictes i per diverses agressions. Tot i això, es poden presentar a totes les eleccions que considerin oportunes i ningú, i menys cap jutge, els ho impedirà. Això si, els de l’esquerra abertzale no.

Però per què això? Per què deixen presentar a uns i a uns altres no? Doncs senzillament perquè uns són i es consideren espanyols, i per tant, no representen cap perill per la supervivència de la molt nostrada pàtria nostra per imposició. És igual que hagin estat denunciats, és igual que posin bombes a locals de l’esquerra independentista, és igual que apallissin a tothom que no sigui ni pensi com ells, tot això és igual. El més important és que són espanyols. I punt.

Aquesta és la democràcia d’Espanya, la que consisteix en ofegar, il.legalitzar, criminalitzar i censurar tot allò que no sigui "grande y libre".