25 de febrer del 2008

No m'ha agradat

Des de dijous inserits en la publicitat convencional, hi podem trobar els spots dels diferents partits polítics que es pressenten a les eleccions del 9 de Març.

Quan s’apropa una campanya electoral sempre és divertit mirar els spots, en aquesta, n’hi ha hagut dos que m’han causat una gran decepció.
La primera és l’spot electoral d’Esquerra. És lent, superficial, buit de contingut, monotema i aporta pocs imputs als electors. Centrar-se exclusivament en un tema, la independència, porta a recordar temps remots que ja semblaven passats. Tampoc és gens explicatiu. Enlloc s’exposa el perquè es vol la independència i com es farà "l’objectiu" d’un país de primera.
Quins temps aquells en què Esquerra oferia spots tan esplèndits com en aquella, llunyana, campanya del 2004.

L’altra decepció és l’spot del PSC. És horrible. Sí el d’Esquerra és buit de contingut, aquest ja no sé com qualificar-lo, ja que tan sols s’exposen frases de dirigents d’un altre partit. Tants pocs arguments sòlids troben els socialistes per demanar el vot que només poden fer anar a votar mitjançant la por? Tan malament ho han fet en aquests quatre anys? Tan s’han "pixat" sobre Catalunya que no en poden dir res de la seva gestió?

La veritat és que és trist que ne quatre anys no hagin fet res prou defensable per posar-ho al seu spot.

5 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

He vist l'spot del PSC per internet i em sembla absolutament lamentable, tremendament patètic.

Anònim ha dit...

No he vist l'spot d'ERC.
Però sí he vist el del PSOE de la mare gran i el fill jove i m'ha semblat molt lamentable.
Després, m'han comentat que hi ha un spot que tracta al PP de mafiosos que encara és més patètic.

someone ha dit...

si vols que et digui la veritat Pere...
he rigut molt quan he vist el d'esquerra

Toni Jover ha dit...

Doncs l'espot d'Esquerra, per bé que millorable, té una cosa que m'agrada molt i és que pràcticament crea el silenci, cosa que fa (si no fixeu-vos-hi) que la gent hi ha al voltant del televisor -se'l miri o no- es giri per fixar-se què ha passat. Quedarà més en el subconscient dels espectadors que cap dels altres!

Pere Sàbat ha dit...

Ferran,
Lamentable i patètic. Completament d'acord.

Andreu,
Si el PSOE és així.

Nil,
Es que n'hi ha per riure.

Toni,
Més que silenci posa nerviós. Ara bé, ja veurem si finalment produeix aquest estat de subconciència en els catalans i Esquerra treu uns bons resultats.