27 d’agost del 2008

Saura, sol i desautoritzat


La consigna de “Saura dimissió” hauria de ser usada per tothom des de fa molt de temps. Les raons d’aquesta consigna són àmplies i ben conegudes, però més enllà de la mediocritat i la ineficàcia a la que ens té, malauradament acostumants el senyor Saura, per tot l’espectacle del pacte de les olives, hauria de dimitir ja.

Repeteixo, la demanda de dimissió no és perquè sigui un mal governant, la demanda de dimissió és perquè durant dues setmanes ha estat insistint en un pacte i en la trascendència d’aquest en relació al finançament, que finalment no ha estat.

Saura i tota la riuada de dirigents d’Iniciativa de debó, van assegurar que el pacte de les olives de Vilanova involucrava a tot el Govern. Això van afirmar-ho tot i reconèixer que el segon partit del Govern, o sigui Esquerra, no estava al corrent de les negociacions paral.leles de Saura amb de la Vega. Saura i Jaume Bosch van empastifar totes les pàgines de diaris que van poder amb la masella cantarella de què el Govern acceptava la baixada de pantalons dels tontosociates. Saura i Bosch, doncs, van mentir descaradament, ja que era impossible que el pacte inclogués a tot el Govern quan hi havia un partit que hi estava en contra.

Es més, ahir el Consell Executiu va desautoritzar Saura en relació sobre les seves olives i el pacte amb Espanya. El Govern, per més comunicats ridículs que faci que només fan que reafirmar de desacreditació, va negar en rodó que el pacte de Saura i Iniciativa fos un acord governamental, afrimant que només va ser entre partits. Per tant, és pot veure amb claredat que el pacte de Saura era Fum, Fum i FUM. El pacte de Saura era una ensarronada monumental, i a més Saura i els seus van intentar passar el seu error d’aires de grandesa a tot el govern. La veritat, sí aquest és el servei que ha de fer Iniciativa al país des del govern, que s’ho facin mirar.

En un país normal, i el nostre en molts aspectes no ho és, uns dirigents que han mentit descaradament i a més sent-ne concients, haurien de dimitir. És per això que si Saura tingués una mica de dignitat i estimés la institució de la que forma part dimitiria, de la mateixa manera que Jaume Bosch hauria de fer el mateix com a Portaveu Parlamentari dels tontosociates. Amb quina credibilitat arriabarà a acords al Parlament el senyor Bosch desprès de mentir descaradament? Amb quina autoritat Saura ara podrà seguir portant el desenvolupament de l’estatut?

Siguem seriosos, no estem parlant d’un error petit, estem parlant d’un error que pot costar car al país, tant a nivell estratègic com a nivell institucional, per tant Saura ha de dimitir.

3 comentaris:

Toni Jover ha dit...

veritats com punys, Pere!!! ja era hora que la plebs adotzenada (préstec del mestre Portet) s'adonés de quin tipus de personatgets s'han posat a casa... La patacada d'Iniciativa pot ésser majúscula, i ja em sap greu, pq patacada d'ICV = pujada del PSC...

Pere Sàbat ha dit...

Toni,
No desasperis, falta vaure si hi ha gent amb una mica de senderi allà dintre, tot i aixì tampoc podem esperar-ne grans coses.

Vinga, Salut i ens veiem dissabte a Fant Fèlix!!!!

Toni Jover ha dit...

Fant Fèlix, tu si que n'ets un fan! allà a primera fila cantant els goigs!! :-P