4 d’octubre del 2008

Units pel Penedès


Avui se celebra el Congrés d’Esquerra a la Regió Penedès, un Congrés que està marcat per l’aparició per primera vegada de dues candidatures a la Presidència, fet històric ja que sempre al Penedès s’havia treballat en pro de la unitat regional.

Aquest Congrés també és especial perquè el Penedès és l’única Regió d’Esquerra en què Reagrupament Independentista no es presenta conjuntament, sinó que ho fa per separat, Esquerra Independentista per una banda i Reagrupament.Cat per l’altra.

Hi ha diversos motius perquè es produeixi aquest fet, el cas però és que Esquerra Independentista participa de la candidatura unitària del Penedès, encapçalada per Ivàn Faccià, regidor de Cunit, i amb la participació de totes les sensibilitats del partit, mentre que Reagrupament.Cat ha preferit no participar en la unitat regional i en fer una candidatura potent i ha optat per la marginalitat i ha configurat la seva pròpia llista.

La Candidatura de la Unitat es formada per gent compromesa i capaç, capaç de portar una nau que com tothom sap té diversos forats per on es cola l’aigua. Carles Ribé, Pol Pagès i Teresa Vallverdú, entre d'altres, conformen la candidatura plural i necessària que espero que guanyi aquest Congrés. S’ha sabut sumar totes les sensibilitats d'Esquerra que volen millorar i modernitzar el partit, així com defensar el nostre territori, la nostra gent i la futura Vegueria.

Per si no ha quedat prou clar, faig públic que votaré aquesta candidatura al Congrés de Vilanova perquè crec, i no m’equivoco, que és el millor per Esquerra i el millor pel Penedès.

Tots junts en defensa del territori i la Vegueria del Penedès.

2 comentaris:

Pere Sàbat ha dit...

Tal i com s'ha publicat al web d'Esquerra i als mitjans, publico els resultats del Congrés Regional:

Ivan Faccia: 98
Carles Rion: 37

Pere Sàbat ha dit...

Ractificació dels resultats:

Ivan Faccia: 98 vots/ 70%
Carles Rion: 32 vots / 32%
Blanc: 7
Nul: 2

Podeu estar segurs que no he donat 5 vots més a la Candidatura perdedora per gust, sinó per una equivocació.