28 d’abril del 2008

Desprès de l'aval, el vot

Fa uns dies vaig escriure que havia firmat l’aval de la candidatura de l’Uriel Bertran com a Secretari General d’Esquerra, ara també dic que el votaré, i ho faré per diversos motius. Aquests però no els escric jo, sinó altres persones.

-Sempre ha cregut que és en els moments difícils quan un s’ha de comprometre i donar la cara. I Esquerra, com tots sabeu, no està en un moment fàcil. Compromís és responsabilitat. I responsabilitat vol dir no inhibir-se si hi ha qui creu que pot aportar el seu bagatge, treball i experiència en una futura direcció d’Esquerra.És per això que ha decidit fer un pas endavant. Està convençut que hem de mirar endavant i superar les pugnes fratricides. Sumar. Aquest és el seu compromís: treballar per una direcció forta d’Esquerra, que arrisqui i que treballi sense donar cops de volant. Que abanderi el partit d’una manera seriosa, rigorosa i amb empenta per tal que Esquerra segueixi liderant i marcant l’agenda política del país.

-Hem de fer que l’independentisme revisi la seva aposta estratègica per la via federalista com a estació de pas cap a la independència. En conseqüència, s’ha de proposar dissenyar una estratègia per a la creació d’un Estat català independent a mitjà termini, amb la participació de tots els sectors de la societat civil que opten clarament per la sobirania de Catalunya. ERC ha d’impulsar i liderar aquest procés.


-Sempre he pensat que ell és el polític amb un sentit més pràctic de la política que mai he conegut, perquè l’ha concebuda com un instrument per al benestar de les persones, com un factor de resolució de problemes i canalització de projectes i no pas com un àmbit permanent de confrontació o discrepància. I també és el més responsable. Arreu on ha estat s’hi ha abocat amb cos i ànima i ho ha fet rutllar tot, amb eficàcia, gràcies a una dedicació entusiasta i a una preparació específica sobre els temes.


-Per tot això i més, és la persona adequada per presidir la nova ERC, l’ERC responsable, l’ERC moderna, l’ERC oberta, l’ERC amb més futur. És per això que té la meva confiança personal i política. És per això que el votaré.


Sí, és per tot això que votaré Uriel Bertran com a Secretari General d’Esquerra en les primàries del 7 de Juny.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Goodbye Puigcercós!

M'alegro que hagis obert els ulls i vegis que el continuisme no aporta cap millora pel teu partit.