13 d’abril del 2008

Personatge de la setmana: Carmen Chacón

Ahir es va saber la composició del nou Gobierno de España en què per primer cop hi haurà més dones que homes, la veritat és que si aquest és l’element més destacat del nou Gobierno fa sospitar. Però el fet més rellevant, per mi, és el ministeri Chacón.

Ara es veu que els optimistes són militars, ara es veu que els optimistes són els encarregats d’enviar a morir "por españa" a milers de soldats a l’Afganistan, molt bé.
Chacón aterra a la comandància dels encarregats a defensar per la força de les armes la "unidad indisoluble de españa" desprès d’ocupar el Ministeri espanyol de Propaganda, altrament conegut com de "la vivienda" i desprès d’haver aconseguit 25 diputats en les eleccions del 9 de Març.

La "chica de Zapatero" a partir d’ara canviarà el puny alçat del seu avi pel braç aixecat de l’exèrcit. La Chacón dirigirà el Ministeri que manté l’escut feixista al cap damunt de Capitania General a Barcelona, Chacón ocuparà el Ministeri que ha imposat la bandera de Franco al Castell de Montjuïc, Chacón ocuparà el Ministeri que com avui deia el diari oficial del PScE, àlies el Periòdico, Chacón dirigirà el màxim símbol d’espanyolitat.

Chacón va afirmar durant la campanya que servirà a Catalunya, que el PScE es farà sentir, això segur que si, cada canó, cada bala de la Guardia Civil, cada tanc mobilitzat, cada helicòpter que s’enlairi faran sentir el PScE arreu.
Chacón també va dir que els socialistes espanyols a Catalunya serien útils. Molt bé. Realment és molt útil per Catalunya tenir una Ministre de defensa, sobretot perquè, si com deia aquell, el Gobierno de España ha de bombardejar Barcelona cada 50 anys, el pla de batalla el podrà fer ella soleta.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

L'has vist avui cridant VIVA ESPAÑA y VIVA EL REY davant les tropes??
Estic d'acord amb el teu discurs i el canvi de la Chacón Catalunya optimista a la Chacón militar.
L'ecopacifista a l'exèrcit !!
El que més t'hauria de doldre és que aquest partit (PScE) que critiques amb tota la raó del món governa gràcies als suports d'ERC.

No trobo la raó perquè ZP ha posat la Chacón a Defensa. EL que si entenc és la continuïtat de la partía-doblá de la Maneli. Es tracta d'insultar i faltar el respecte al territori que li ha otorgat la victória a les eleccions. Total, el continuaran votant amb més esmer si s'escau...

Pere Sàbat ha dit...

Andreu,

Si la veritat és que és patètic.
Sobre el pacte d'Esquerra amb el PSC, crec que és una qüestió discutible i que evidenment ha de replentajar-se, sempre que hi hagi una alternativa clara.

Sobre la continuitat de la Magdalena, crec que és més en clau successora a Andalusia que una altra cosa.