9 d’abril del 2008

Si tu no hi vas, ells tornen?

Haurà d’esperar. Zapatero no ha aconseguit el suport suficient de la Cambra baixa de l’estat veí per poder ser investit com a President opressor/lladre de Catalunya. Només ha aconseguit que alguns grups es creguessin els seus compromisos , verge santíssima, i s’abstinguessin com per exemple CiU i IC-V, mentre que altres com Esquerra o el PP, per raons molt oposades, hi votessin en contra.

Ara, tot just a pocs dies perquè Zapatero fent ús dels imprescindibles diputats catalans del PSOE, imprescindibles perquè sense Catalunya hagués guanyat el PP, es converteixi en el President "amic" dels catalans, hauríem de tornar a definir la paraula amic, tot recordant el discurs que ahir va pronunciar al Congrés espanyol, és moment de recordar certes coses, com ara la brillant campanya del PSOE a Catalunya. Tal com magistralment escriu avui Joan Oliver en les seves Engrunes a l’AVUI, el PSOE va mobilitzar mitja Catalunya amb el lema "si tu ni hi vas ells tornen", davant la catàstrofe que hagués provocat que els nacionalcatòlics tornessin al poder a Espanya, els catalans van votar en massa per el "mal menor". Doncs bé, ahir el Pinotxo demagog espanyol, àlies "apoyaré", va dir que vol "pactos de estado con el PP". Zapatero va dir al milió i mig de catalans que el van votar que pactarà amb la dreta fatxa i genocida! Zapatero va dir que pactarà amb la dreta que durant la campanya la Chacón va dir que eren anticatalans, amb la dreta que ens robaria l’aigua de l’Ebre, amb la dreta anti-Estatut! Brutal!

Davant de tanta mesquinesa, demagògia, supèrbia, hipocresia i indignitat en diria de massa grosses i la brigada politico-social, que amb un altre nom encara existeix i si no que em diguin perquè serveix l’Audiencia Nacional, tancaria el bloc, prefereixo enllaçar el brillant article de l’Oliver.

Només una cosa més. Desprès algun il·luminat es preguntarà el perquè de tanta abstenció.