25 d’abril del 2009

1a Diada Vegueria Penedès. Jo hi seré, i tu?


Les JERC Alt Penedès donem suport a la 1a Diada-Festival de la Vegueria Penedès: Cultura i Vi!, convocada per l'entitat Penedès + Cultura, pel dissabte 25 d'abril a Vilafranca del Penedès per reivindicar una vegada més la vegueria que ens correspon al nostre territori. Les activitats que es duran a terme són:

- Un tast de vins d'arreu del Penedès a un preu popular: tindrà lloc a partir de les 19:00 i durant tota la tarda a la Plaça Jaume I, davant de Santa Maria.

- Una exhibició de quatre colles bastoneres de les quatre comarques del Penedès: començarà a la plaça de la vila a les 19:30 i acabarà a la plaça Jaume I.

- Un concert popular amb diversos grups de la nostra vegueria al Parc de Sant Julià a partir de les 00:00! (Hot Steppers; Nando Passa’m el Mando; Beat Club; Carpa Juanita)

L'objectiu d'aquest esdeveniment és recollir fonts per poder donar els beneficis de l'acte a la plataforma Per una Vegueria Pròpia per tal que aquesta pugui desenvolupar la seva activitat en pro de la nostra vegueria Penedès.

La Vegueria és cosa de tots. Nosaltres hi serem.