15 de gener del 2009

Aprenent de David Irving


La incompetència no té fronteres. Aquesta sentència és sens dubte un fet alleujador, ja que d’aquesta es desprèn que hi pot haver altres països que també pateixin aquesta plaga tan lamentable que envaeix la nostra societat de dalt a baix.

Un dels llocs on es concentra aquesta patologia és al govern de la Generalitat de Catalunya, on el número tres de l’executiu no para de fer esforços perquè se’l consideri a partir d’ara com el pallasso "number one" del país.

Si durant l’estiu el súper conseller ja va donar sobrades mostres de què qualsevol pot jugar amb ell i fer-li empassar gripaus de la mida d’un bou, recordem l’afer del pacte de Vilanova amb De la Vega i unes olivetes no trangèniques, ara el súper conseller s’ha tornat a superar.

No en tenia prou en assistir a la manifestació anti-Israel contradient-se al complet amb les excuses que va donar per absentar-se de la marxa de l’1 de desembre del 2007 pel dret a decidir, sinó que per si no n’hi hagués prou el seu partit va demanar al govern, aquell del qual Ic-V també en forma part, que trenqués els acords que ha arribat amb Israel, a més en unes declaracions de jutjat de guàrdia, va comparar Israel amb ETA. Demencial tot plegat.

Algú podria pensar que aquesta llista de desastres produïts per una ment del tot incompetent, com la de Saura, ja no podria elaborar més bromes de mal gust com les anteriors. Doncs qui ho hagi pensat va molt errat.
El súper conseller Saura s’ha tornat a superar per enèsima vegada, ara el que proposa és que la Generalitat deixi de celebrar els actes que ja estan aprovats en pro d’homenatjar a les víctimes de l’Holocaust que va patir el poble jueu durant la segona Guerra Mundial al pròxim 27 de gener a la plaça del Rei.

Realment aquest senyor demostra cada vegada que intenta inserir una iniciativa política que les serradures substitueixen les neurones al seu cervell. Desconvocar un acte d’homenatge a les víctimes de l’Holocaust pels bombardeigs a Gaza és d’una immoralitat que gairebé fa marejar. Posar al mateix nivell els dos fets és d’una imbecil·litat que fa fredar, sobretot en termes històrics.
Saura s’apunta al populisme barat i destraler, fent avergonyir a tot el govern per la seva manca de decència i posar al país en una posició complicada.

Saura al comparar l’Holocaust i les conseqüències dels bombardeigs, es converteix en un encobridor de l’Holocaust i en un negacionista, perquè parlem clar, a Gaza no ‘està produint un genocidi ni molt menys, per tant Saura comet una aberració com poques s’han sentit.

Saura al negar-se a celebrar l’acte també s’està negant a homenatjar a compatriotes seus, ja que caldria recordar que molts catalans també van ser víctimes de l’extermini perpetrat pel Règim Nazi.

Saura és un element que s’hauria de limitar a aparèixer en públic el 28 de desembre com a innocentada o broma pesada, i deixar la resta de l’any a obligar-nos a avergonyir de membres del govern, no només per la seva gestió, sinó per la seva manca de decència política i moral.

4 comentaris:

Albrock ha dit...

Aixo ha dit???
L'antimsetimisme esta ben viu a Europa. Aqui al campus de Penn, en canvi, hi hagut una marxa multitudinaria pro-Israel hhaha

Pere Sàbat ha dit...

Hombre!!!!! Però si dóna senyals de vida!!!jejeje, ja pensavem que t'havia abduït una pastissera!

Sí, ha dit això, i per arreglar-ho, han denunciat una pressumpta campanya difamatòria contra Ic-V...

Dedueixo que per ací, a Penn, tot bé no?

Apa Cuidat i nem parlant!

Lluís ha dit...

Molt però que molt bon article, Pere.És molt gratificant llegir aquestes reflexions en boca d'un company de les JERC.

Pere Sàbat ha dit...

Lluís,

Gràcies