5 de gener del 2009

Nit de Reis, Nit de Somnis



Avui és la nit de reis, una nit que tot i el pas dels anys sempre arriba envoltada d’un cert embolcall de misteri. La nit del 5 de gener sempre és especial, és la nit en la que quan érem petits deixàvem fluir la nostra imaginació tot esperant el que ens deixarien al menjador aquells tres mags que arribaven montant camells, era la nit en la que intentàvem explotar el nostre sentit de l’oïda per poder saber si els reis havien arribat, lògicament però, érem presos de la son i en poca estona ja estàvem cavalcant dracs enmig dels núvols fent companyia a la lluna i els estels, en el més profund dels somnis.

La nit de reis però, tot i els anys, no perd aquests vocació de demanar, la carta als reis n’és un exemple.
La carta però va evolucionant a mesura que un suma 365 dies als acumulats, i si fa temps desitjàvem el FIFA o la Play, avui és un llibre o similar. Però amb el temps també s’arriba a formular una carta més simbòlica, més d’accions o de matèria intangible.


Des de fa molt, molt de temps, que desitjo un fet, una cosa que em faria estar levitant durant setmanes. No, no és que el Marcel Esteve deixi de ser alcalde perquè ja no és només un desig, sinó quelcom que s’acosta i que s’aproxima ràpidament. No, aquest desig n’és un que és realment complicat, i que en cas de què s’acompleixi, serà perquè altres s’han complert prèviament.

Aquest desig ha estat llargament somiat, i continua sent així, un somni. Un somni però no per això hauria de ser arraconat i deixat de banda per l’acceptació de la dificultat, no, tot al contrari. Com més cosa aconseguir un fet, segurament, més valdrà la pena fer-lo complir.

En fi, que m’estic allargant i la rua dels reis ja ha començat, així que us deixo amb un vídeo del què avui és un somni, però que demà farem que sigui una realitat.

Bons Reis i no deixeu mai de somiar.

1 comentari:

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.